LIGE NU:

BILA er årets vækstvirksomhed i Nordjylland

Torsdag aften blev den nordjyske finalist til EY Entrepreneur of the Year fundet.

I konkurrence med fem andre nordjyske virksomheder blev det virksomheden BILA A/S, der løb afsted med titlen som årets vækstvirksomhed i Nordjylland. BILA's arbejde består i at leverer rådgivning, konstruktion, udvikling, implementering og servicering af robotanlæg.

- Danmark er blevet et foregangsland, når det gælder optimering af produktion og automatiseringsløsninger, typisk ved hjælp af industrirobotter, og den regionale jury hæfter sig blandt andet ved, at BILA er med til at drive denne udvikling, siger Allan Terp, Partner i EY og ansvarlig for region Nordjylland i EY Entrepreneur Of The Year.

Juryen nævner også som begrundelse for deres valg af BILA som årets vækstvirksomhed, at virksomhedens mere end 1.000 automatløsninger til det europæiske- og amerikanske marked vidner om stort potentiale og en virksomhed med store ambitioner.

BILA har hovedkvarter i Nykøbing Mors og beskæftiger mere end 300 medarbejdere fordelt over hele landet samt i Norge og Sverige.

EY Entrepreneur Of The Year er en landsdækkende konkurrence og med den regionale sejr er BILA klar til landskåringen som finder sted i København den 29. november.