LIGE NU:

Bjerregaard skal forsvare EM-guld

Det unge golftalent fra Frederikshavn Golfklub er forsvarende mester ved de individuelle europamesterskaber for amatører. Onsdag begynder hans kamp for at forsvare titlen.

Den forsvarende europamester fra 2010, Lucas Bjerregaard, er en af de fem danskere, der repræsenterer Danmark ved europamesterskaberne for amatører i golf, der afholdes i Halmstad.

Lucas Bjerregaard har op til europamesterskaberne haft problemer med en rygskade, der blandt andet holdt ham ude af sidste uges DM Slagspil, men han skulle være klar til at forsvare sit EM-guldet onsdag.

- Lucas Bjerregaard har prøvespillet hele banen i dag, og han spillede også de fleste af hullerne i går, så jeg forventer, at han er klar til at præstere, når turneringen går i gang i morgen, fortæller landstræner Thomas Kiel Larsson.

Målsætningen for europamesterskaberne er en medalje, og Danmark har udover Lucas Bjerregaard flere gode kort på hånden, blandt andre Thomas Sørensen fra Hjørring Golfklub.

- Både Mads Søgaard og Thomas Sørensen, der vandt DM Slagspil i weekenden, ser ud til at være godt spillende, så jeg er overbevidst om, at en af de danske spillere er med i kampen om medaljer den sidste dag, siger Thomas Kiel Larsson. 

De individuelle europamesterskaber for amatører spilles i Halmstad, Sverige, 3.-6. august. Europamesterskaberne afgøres forventeligt lørdag eftermiddag.