Seneste nyt:

Bookmaker til Hobro: Tillykke

Bookmakeren NordicBet lægger sig fladt ned og erkender, at de ikke skulle have dømt Hobro ude på forhånd.

Før sæsonen startede var de fleste bookmakere og eksperter enige om at Hobro ville rykke ned med et brag. Dette var bookmakeren NordicBet enige i, og mente endda at Hobro ville rykke ned, som det dårligste Superliga-Hold i 14 år.

Men efter FC Vestsjællands nederlag til OB, så har piben fået en anden lyd. Med 12 point ned til vestsjællænderne og en markant bedre bedre målscore, ønsker NordicBet nu Hobro tillykke med endnu en sæson i landets bedste række, selvom der stadigvæk mangler at blive spillet 13 runder.

Før sæsonen var der odds 1,05 på, at Hobro ville rykke ned, imens der var odds 7,75 på at Hobro ville blive i Superligaen. Nu er oddsene lige omvendt.

- Det er hinsides al sund fornuft, at en flok halvtidsprofessionelle spillere kan ligge midt i Superligaen på nuværende tidspunkt. Vores vurdering er, at de to smalle sejre i foråret har bragt Hobro meget tæt på endnu en sæson i den bedste række. Vi må bare erkende, at vi tog fejl af Hobros bundsolide råstyrkeu, siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Heller ikke NordicBets kunder havde forudset Hobros succes. Kun ganske få havde sat penge på, at Hobro blev i Superligaen.