Foto: RTL

Børns skæbne hemmeligholdes

Tysk politi vil ikke ud med, om de to børn fra Øster Hurup var udsat for en forbrydelse, da de indebrændte i faderens bil i Berlin.

Det er 11 dage siden to piger fra Øster Hurup døde ved en brand i deres fars bil lidt udenfor Berlin. Men endnu mangler offentligheden svar på, hvad der var årsag til branden og om de to piger var udsat for en forbrydelse. De tekniske undersøgelser af bilen er fortsat i gang, og politiet overvejer fortsat, om en rekonstruktion skal finde sted. Anderledes ser det ud med de toksikologiske undersøgelser af de to børn. De undersøgelser der skal vise, om de to børn var udsat for forgiftning forud for de brændte ihjel.

-   Vi har resultaterne af undersøgelserne her hos anklagemyndigheden. Men af hensyn til efterforskningen vil vi ikke melde noget ud i pressen på nuværende tidspunkt, da der stadig er en række uafklarede spørgsmål. Jeg kan ikke komme ud med detaljer omkring efterforskningen, men jeg vil tro vi kan fortælle mere på fredag, siger talsmand for statsadvokaten i Potsdam Tom Köpping til TV2/Nord.

Faderen til de to børn, der blev slemt forbrændt ved bilbranden, er fortsat indlagt på et hospital i Berlin.