Chaufføren af bilen måtte skæres fri efter han endte i dette buskads tirsdag aften.

Bragede gennem port til børnehave

En børnehave på Elsamvej i Vester Hassing fik tirsdag aften et noget uventet besøg fra en ufrivillig gæst, da en 19-årig mand kørte galt ind gennem en gitterport i en soloulykke, hvor bremserne angiveligt svigtede.

En 19-årig mand fra lokalområdet måtte tirsdag aften skæres fri fra sin bil, efter han omkring 22.20 kørte ind gennem en gitterport til en børnehave på Elsamvej i Vester Hassing i en soloulykke.

Den unge mand kørte ud for ubetinget vigepligt, og fortsatte gennem en gitterport ind til en børnehave. Her fortsatte bilen omkring 30 meter hen over et græsareal for til sidst at ende i et buskads. Ulykken skete, ifølge manden selv, fordi hans bil fik bremsesvigt.

- Vi har taget hans bil ind til undersøgelse - blandt andet, fordi han forklarede, at han havde bremsesvigt, så det skal vi have undersøgt, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Frank Liltorp.

Den unge mand måtte skæres fri af bilen, da han klagede over store smerter i både nakke, ryg og ben. Han var ikke påvirket ved ulykken.