Seneste nyt:

Casper fra Aalborg vandt VM i badminton

Den seneste uge er der spillet verdensmesterskaber i veteran-badminton, hvor 44-årige Casper Lund fra Aalborg løb med sejren i single for mænd 40+.

44-årige Casper Lund vandt VM i badminton i lørdags. Konkurrencen blev holdt i Spanien, hvor han blev herresingle verdensmester i 40+ gruppen.

- Det er stort, at jeg har vundet og kan kalde mig verdensmester. Det er det største man kan opnå som veteran, siger Casper Lund.

Casper Lund har brugt en del tid på at forberede sig med løb og en ekstra omgang styrketræning, for at blive klar til den helt store kamp.

Casper lund
Foto: Privatfoto

Casper Lund, der til dagligt er folkeskolelærer, har tidligere spillet badminton i den danske liga for Vendsyssel, men har aldrig før i lørdags spillet internationalt.

- Jeg tilmeldte mig hovedsageligt af to grunde. Det første det er jo, at det er en god ting i det rent sociale, at man er afsted med andre danskere og så er der også det konkurrencemæssige i det, siger han.

Lund
Foto: Privatfoto

Flere nordjyske vindere

Udover Casper Lund, var der også andre Nordjyder som fik sejr ved VM i badminton i lørdags.

Tommy Sørensen og Gry Uhrenholt Hermansen fra Aalborg vandt i mix double 35+ og kan derfor nu også kalde sig verdensmestre.