00:56

Foto: TV2 Nord

1 af 2

Chok! Se TV2 Nord skræmme spøgelsesjægere på hjemmebane

Er Der Nogen?-campingvognen skulle være de nordjyske spøgelsesjægeres helle, men hvis man er vild med at lade sig skræmme, er intet sted sikkert. Se hvordan det gik, da TV2 Nord forsøgte at skræmme de tre drenge.

5. februar har TV2 Nord Salto premiere på sæson to af Er Der Nogen? - den populære serie om de tre spøgelsesjægere fra Frederikshavn.

Som optakt til premieren har drengene udsendt en skræmmende kortfilm med titlen Heksen, jomfruen og manden man ikke turde se i øjnene, og i den forbindelse lagde drengene onsdag vejen forbi Nordjylland LIVE til en snak om kortfilmen, den nye sæson og livet som spøgelsesjæger.

Se hele første sæson af Er Der Nogen? her

Nordjylland LIVE-vært Anne Christensen havde dog en skjult dagsorden også. Hvis man har set Er Der Nogen? ved man, at de tre ærkefrederikshavnere tit bliver chokerede, får "nøjeren" på og i øvrigt bare er bange som få. Det ville hun udnytte, så Er Der Nogen-campingvognen, der er drengenes sikre base i den kommende sæson blev rigget an til at skræmme. Vognen blev hævet en smule over jorden - klar til at falde, på Annes kodeord. Og da den faldt: Ja, så fløj drengene i vejret.

Følg Er Der Nogen? på Facebook

Se spøgelsesjægerne få skræmt livet af sig ovenfor og se i øvrigt hele interviewet fra campingvognen herunder.

10:26

TV2 Nord er klar til en ny omgang spøgelsesjagt

Luk video