02:19

Arkiv

1 af 2

Clement udfordrer kulturen

TV-vært kick-startede Kulturmøde på Mors 2013.

Som Bornholm har sit årlige folkemøde skal Mors nu have noget lignende - et kulturmøde. Dette blev officielt sat i gang i dag, da Clement Kjersgaard udfordrede en gruppe nordjyske politikere i en debat om kultur.

Kulturmøde 2013 skal bringe nogle af livets helt store spørgsmål til debat. Hvor kommer vi fra? Hvor er vi? Hvor skal vi hen, og hvordan? Disse fire spørgmål danner rammen om mødet, der løber af stablen d. 22.-24. august, hvor Clement Kjersgaard blandt andet vil være ordstyrer ved otte symposier, der skal gøre den almindelige dansker lidt klogere på sig selv og på livet.

Mødet har bred politisk opbakning i hele Nordjylland, og det bliver fra en bred kant slået fast, at mødet skal være for alle, der skal være noget for alle, for alle er afhængige af kultur og alle forholder sig på et eller andet plan til de fire spørgsmål.

Ved dagens arrangement optrådte den nordjyske rapper Rasmus Bjerg med såkaldt Poetry Slam, en moderne form for lyrik, der var et billede på kulturens alsidighed. En alsidighed, der også vil blive gennemgående ved sensommeren kulturmøde.