Concordia-rytter treer i Post Cuppen

Magnus Cort Nielsen blev nummer tre i sidste afdeling af Post Cuppen i cykling. Den tidligere Concordia-rytter Sebastian Lander tog den samlede sig.

Den danske mester, Sebastian Lander fra Glud & Marstrand-LRØ, blev også samlet vinder af Danmarks Cykle Unions Post Cup 2012. Kristian Haugaard fra Team Tre-For vandt lørdagens finaleafdeling ved Odder.

176 km ved først fem omgange af 28 km og siden fem omgange af 7,2 km bød lørdagens Post Cup finale på. På forhånd var der lagt op til et opgør mellem Sebastian Lander fra Glud & Marstrand-LRØ og Michael Reihs fra Christina Watches-Onfone om den samlede sejr i den prestigefyldte Cup. Kun fire point var der mellem de to inden lørdagens løb.

Allerede på løbets første omgang satte Glud & Marstrand-LRØ sig fem i vinden og splittede feltet, så kun ca. 40 ryttere sad tilbage. Derefter bød løbet på det ene angreb efter det andet og flere mindre gruppe var afsted i udbrud.

På sidste af dagens store omgange kom Mark Sehested fra Blue Water Cycling fri af en mindre udbrudsgruppe og alene afsted. Sehested imponerede med flot solokørsel, og blev siden først hentet af Kristian Haugaard fra Team Tre-For på dagens sidste omgang. de to fuldtes ad til den lille bakke op til målstregen, hvor Haugaard viste at han virkelig har ramt formen her i efteråret og sejrede.

Magnus Cort fra Team Concordia Forsikring Himmerland spurtede ind på tredjepladsen, mens Lander og Reihs besatte henholdvis fjerde- og femtepladsen i Odder. Dermed kunne Lander efterfølgende lade sig hylde som vinder af Post Cup 2012 foran Reihs og Morten Øllegaard fra Concordia Forsikring Himmerland.