05:49

Foto: TV2/Nord

1 af 2

Curth: - Hobro giver FCK kamp til stregen

Der venter Hobro en svær opgave i Superligaen på søndag, når FC København kommer på besøg. TV2/Nords fodboldekspert Jeppe Curth tør dog ikke afskrive nordjyderne.

Hobro sendte chokbølger gennem fodbold-Danmark, da de i august besejrede FC København med 3-0 i Parken. Siden er nordjydernes pointhøst blevet mindre og Hobro har ikke vundet i Superligaen siden 1. september.

- Det er naturligt nok, at man har ekstra energi, når man lige er rykket op og alt er nyt. Det kan godt være, at pusten måske er taget en lille smule ud af Hobro, og at det er blevet hverdag at spille i Superligaen, men energien og viljen har jeg stadig set i de seneste kampe, siger Jeppe Curth.

På søndag kommer FC København til Hobro for at få revanche. Det er første gang københavnerne spiller på Hobro Stadion, og det kan ifølge Jeppe Curth betyde en fordel for hjemmeholdet.

- Lige så uvant, som det var for Hobro at komme i Parken, lige så uvant er det for FC København at komme på Hobro Stadion, og det skal Hobro udnytte.

Det er Davids kamp mod Goliat søndag på Hobro Stadion. Ifølge Curth kan en af FCK-profilerne meget vel tjene næsten det samme som hele Hobros hold tilsammen, men selvom københavnerne på papiret er storfavoritter, tør Curth ikke afskrive nordjyderne.

- Jeg tror, at Hobro giver dem kamp til stregen. FCK har ikke lignet et tophold, og jeg synes faktisk, at Hobro har gjort det bedst i løbet af sæsonen, så det kunne godt blive til et resultat, siger Jeppe Curth.

Kampen mellem Hobro og FC København fløjtes i gang søndag klokken 17.