LIGE NU:

Cycling Nord Elite Team får status som Continental Team

Cycling Nord er på vej mod nye højder, og helt ind i cykelverdenens top-klasse.

Et nyt Continental Team er ved at se dagens lys i Danmark. Fra næste år får Team Cycling Nord status som Continental Team.
Lige nu arbejder virksomheden bag Cycling Nord Elite Team netop nu på at skaffe den kapital, som er nødvendig for at træde ind i dansk cykelsports absolutte første klasse. Det giver også holdet mulighed for at deltage i nogle af de store løb i udlandet bl.a. Tour of Berlin samt flere belgiske forårsklassikere.

Flere sponsorater er blevet forlænget, og virksomheden bag holdet har også givet det en kapitalindsprøjtning.

Samtidig skal der ske fornyelser på rytter-siden. Resultaterne i år har ikke været af den kvalitet, man har forventet, derfor har man allerede nu meldt ud til de fleste af rytterne, at de ikke får deres kontrakter forlænget.

-Vi er i kontakt med 6-8 rigtig spændende navne, hvor alle har præsteret på højeste niveau her hjemme. Efter en snart overstået sæson, er vi en del erfaringer rigere på mange punkter og ved i langt højere grad hvad det er vi mangler blandt rytterne for at kunne køre med om sejrene. Derfor er det også vores mål at få sammensat et talentfuldt hold, som kan sidde med de bedste ryttere i feltet, lyder det i en pressemeddelelse.