Det ser ud til, at Daniel Jensen må ud med sit skilt igen. Han har mistet sit arbejde. Foto: TV2 Nord

Daniel med skiltet mangler igen et arbejde

Daniel Jensen blev en kendt nordjyde, da han søgte job ved at stille sig op i trafikken med et kæmpe skilt. Nu står han uden job igen.

Kan du huske 35-årige Daniel Jensen fra Frederikshavn? I marts stillede han sig modigt op med et stort skilt på Hjørringvej. Her kunne bilisterne læse, at han søgte job. Det gav pote. Men nu er han igen blevet arbejdsløs.

- Jeg mangler desperat et job. Om kun to måneder ryger jeg helt ud af systemet. Min kone er lige kommet tilbage fra barsel og er også uden job, og med to børn er pengene små, siger Daniel Jensen til Kanal Frederikshavn.

Han fik masser af opmærksomhed, da han 5. marts stillede sig ved Statoil på Hjørringvej med et kæmpe skilt på kroppen. Her kunne bilisterne se, at han søgte job. Fotoforretningen Click i Sæby ansatte Daniel Jensen, som havde sin første arbejdsdag i slutningen af marts. Der var tale om et vikariat, som stoppede efter et halvt år.

- Nu håber jeg, at der igen er en frisk arbejdsgiver, som mangler min arbejdsindsats. Jeg har en masse tanker og idéer, når det handler om at hjælpe virksomhederne med salgsfremstød, siger Daniel Jensen.

Hans kompetenceområder er butik, lager, produktion, lettere kontorarbejde og medie/kultur.

- Jeg er åben over for alt. Det kan ikke være rigtigt, at der ikke er et job til mig, lyder det fra den butiksuddannede frederikshavner.

Se indslag fra da Daniel fik job