LIGE NU:

Danske Spil efterlyser millionær: Har du tjekket din skrabe-julekalender ?

Fire ud af fem gevinster på skrabejulekalender er fundet, og der går således en nyslået millionær rundt uden at vide det.

Næsten alle vinderne af Danske Spils voksenjulekalender fra 2020 er nu fundet - men der mangler en, så det er nok en god ide lige at tjekke og tælle juletræerne på julekalenderen endnu en gang. Indtil videre er der fire danskere, der har skrabet sig til en milliongevinst. 

- Efter så vanvittigt et år som 2020 har været på grund af corona, så glæder det mig ekstra meget, at fire – og forhåbentlig snart - fem heldige danskere starter 2021 som millionærer. Jeg ved godt, at verden stadig er i nedlukning, så der går nok lidt tid før, man kan komme rigtig i gang med at bruge pengene. Men så er der jo god tid til at drømme og planlægge, siger adm. direktør i Danske Lotteri Spil, Pernille Wendel Mehl, som opfordrer spillere til lige at tjekke en ekstra gang.

Dansk Spil kan ikke oplyse hvor i landet, den femte million-vinder måtte befinde sig.

Vinderne med lod til en værdi af 1.000.000 kroner er købt hos:

• Føtex City 2, Cityringen 24, 2630 Taastrup

• Meny Nakskov, Havnegade 69, Nakskov, 4900

• Superbrugsen Haarby, Algade 41. 5683, Haarby

• Kvickly Prøvestenen Helsingør, Birkedalsvej 5, 3000 Helsingør

Danske Spil vil meget gerne i kontakt med vinderne - også den vinder, der endnu ikke har opdaget, at der ligger en gevinst og venter.