01:48

Foto: Michael Kragmann

1 af 2

Dårligt sommervejr stjæler shoppelysten

Butikkerne i Aalborg kan godt mærke, at der ikke har været meget sommer i vejret indtil videre. På stativerne hænger der stadigvæk meget sommertøj, selvom udsalget er startet.

Det er ikke noget problem at finde sommertøj i butikkerne i Aalborg. Det dårlige vejr har påvirket nordjydernes lyst til at shoppe sommertøj, så selvom udsalget er startet, så er der masser af sommervarer på hylderne og stativerne.

- Vi har alt for meget udsalg faktisk. Vi har næsten en hel afdeling hernede, hvor der bare er fyldt med udsalg. De andre år har det måske bare været et bord tilbage på den her tid, der har i hvert fald ikke været meget, som der er nu. Man kan godt mærke, at det ryger ikke lige så hurtigt, for der er ikke den der gejst til at købe shorts og kjoler, medmindre man skal syd på, siger Josephine Præceus, der er salgsassistent i Only og Vero Moda.

Hos Only og Vero Moda kan de godt mærke, at folk hellere vil købe lange bukser eller jeans når vejret er dårligt. Så derfor håber de også, at vejret snart bliver bedre og mere sommerligt.

- Det skulle det jo blive, så det håber vi meget på, så der kan komme gang i salget af shorts og toppe. Vi har fået en masse fint hjem, så det er synd, hvis det bare kommer til at ligge, siger Josephine Præceus.