Foto: Allan Storkborg

Dennis Marshall mindes

Fodboldfans rundt om i verden mindes i dag AaBs afdøde landsholdspiller Dennis Marshall, som omkom torsdag i en trafikulykke i Costa Rica.

Både på facebook og danske fodbolddebatsider æres Dennis Marshalls minde.

På AaBs fansens debatside skriver en af holdets fans blandt andet:

- Puh - det gør ligesom al anden debat om Curths scoringssnit, antal point for 0-0 kampe, nye indkøb til truppe osv. komplet ligegyldige. Tror den her bliver meget svær at komme over - både for klub, spillere og fans..! Største medfølelse til Marshalls nærmeste!

Dennis Marshalls tragiske ulykke kommer selvfølgelig som et chok for alle i klubben. AaBs anfører Kjetil Wæhler fik beskeden om Marshalls død i går, mens han holdt ferie i Norge.

- Det er en meget tragisk og trist dag - og svært at forstå. Dennis var en hyggelig og populær person, og som spiller var han meget professionel og beklagede sig aldrig, siger Wæhler til aabsport.dk.

AaB har aflyst træningen i dag. Træner Kent Nielsen siger til aabsport.dk:

-  Det er en enorm trist dag, som virkelig sætter livets vigtighed i relief. Jeg sender mange tanker til begge forældrepar til Dennis og Arianna. De har mistet to unge mennesker i alt for tidlig en alder. Her i AaB har vi mistet en fin professionel og en humoristisk og pligtopfyldende spiller, der har sat et varmt aftryk. Ved fælles hjælp skal vi i truppen komme igennem den næste, svære tid.

Også Spillerforeningen er dybt berørt af ulykken. Foreningens formand Thomas Lindrup skriver i en pressemeddelelse: 

- Dansk og international fodbold er blevet ramt af en tragedie. På vegne af Spillerforeningen sender jeg tanker til den efterladte familie og nære venner i den svære tid.