Foto: Michael Kragmann (Arkivfoto)

Det bliver alligevel varmt

Onsdag viste prognoserne, at sommervarmen ville forsvinde og ikke komme tilbage de næste 14 dage. Men nu kommer prognoserne med helt andre og meget sommerferievenlige meldinger, skriver vejret.tv2.dk.

Når vi er kommet igennem en halvtrist og kølig fredag og en varmere men våd lørdag, kommer det varme og solrige vejr tilbage.

- Før så det ud til, at vestenvinden og den køligere luft ville komme til os i weekenden. Men det der sker, er, at der kommer et nyt varmefrembrud på lørdag fra øst - og så ser det ud til, at den varme luft bliver hos os og vil give os varmt vejr de kommende fem dage, forklarer Andreas Nyholm, meteorolog TV 2 Vejret, og siger, at der dog stadig er lidt usikkerhed forbundet med prognoserne.
 
Så har du valgt at holde sommerferie i næste uge, ser det altså ud til, at vejret bliver aldeles ferieegnet. Men selvom varmen vender tilbage til os, bliver det ikke lige så tørt, som det har været de første dage i denne uge.

- Vi får det, man vil kalde for varmt sommervejr. Det vil ikke blive sådan total skyfrit, og det ser ud til, at der kan opstå byger, som kan være med torden. Men vi vil få over 20 grader og lokalt op til 25, så man kan sagtens gå på stranden i næste uge, siger Andreas Nyholm.

Vejret

Se den nordjyske vejrudsigt