LIGE NU:

Direktør i optikerkæde kåret til Nordjyllands bedste leder

Mads Nygaard, der er administrerende direktør i optikerkæden Louis Nielsen, modtager Den Nordjyske Ledelsespris 2020.

Optikerkæden Louis Nielsen formåede sidste år at omsætte for over en milliard kroner, og det er ikke kun på den økonomiske bundlinje, der er tilfredshed at spore i virksomheden.

Medarbejderne i Louis Nielsen sætter også pris på den ledelsesstil, administrerende direktør Mads Nygaard praktiserer, og derfor har de indstillet ham til Den Nordjyske Ledelsespris 2020. En pris, som Louis Nielsen-direktøren modtog, da den tirsdag blev uddelt.

 - Resultaterne taler vist for sig selv. Louis Nielsen A/S har med Mads Nygaard på direktørposten opnået den højest opsætning i virksomhedens historie med over en milliard i omsætning i 2019 samtidig med, at kædens markedsandel er vokset betragteligt. Men udover de flotte resultater, så har vi i dommerkomiteen også lagt stor vægt på, at Mads Nygaard fra flere sider beskrives som en leder, der har fokus på andet og mere end bundlinjen, siger Ane Davidsen, der er medlem af dommerkomiteen, om årets vinder.

En stolt vinder

Den Nordjyske Ledelsespris uddeles af UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark. Mads Nygaard er den 13. leder, der får prisen.

- Først og fremmest gør det mig allermest stolt, at det er mine medarbejdere, som har indstillet mig. Nu har jeg været i virksomheden i 30 år, og det her er virkelig noget, som rører mig dybt, at de har indstillet mig og de ting de har sagt om, hvad jeg er for en leder, siger Mads Nygaard i en pressemeddelelse.

I alt tre nordjyske ledere var nomineret til prisen. Udover vinderen var det Asia Christensen, der er leder af Lindholm og Gug Plejehjem, samt Johanne Felbo, som er afsnitsleder hos PPR Aalborg.

Se portræt af Mads Nygaard fra portrætserien "Spidserne":

Mads Nygaard har tidligere medvirket i portrætserien "Spidserne" på TV2 Nord. Se portrættet af ham her.