LIGE NU:

Direktøren for Nilles Rejser glæder sig over lettelse af rejserestriktioner

Det nordjyske rejseselskab Nilles Rejser gør sig klar til en travl tid, efter det er besluttet at lette på rejserestriktionerne

Det var en mere end velkommen beslutning, da Folketinget tirsdag aften,besluttede at lempe på rejserestriktionerne i Danmark. Det fortæller en glad direktør for de nordjyske rejseselskab Nilles Rejser Miriam Bisgaard Christiansen.

- Det var tiltrængt. Det har vi ventet på alt for lang tid. Dejligt med en konkret dato, man kan forholde sig til siger hun.


Rejserestriktionerne hæves i fire faser

Hun ser frem til at Nilles Rejser kan sætte fart på planlægningen af sommerens rejser igen.

- Der er selvfølgelig altid en risiko for nedlukning igen, men bare det, at man har en konkret dato, er dejligt både for os og vores gæster, siger direktøren.


quote Vi kan høre på vores gæster, at de næsten ikke kan vente på at komme ud at rejse. Det er mest et ældre segment, vi har med at gøre, og mange af dem er jo vaccinerede nu, så de får mere mod på at rejse ud.

Miriam Bisgaard Christiansen, direktør Nilles Rejser A/S

Nilles Rejser har ikke haft selskaber afsted siden en julerejse til Ærø i begyndelsen af december, men kontoret har været åbnet for bestillinger ,og det har da givet lidt aktivitet, fortæller Miriam Bisgaard Christiansen.

- Vi har hver dag haft et rimelig fornuftigt salg. Det er rejser i Danmark, vi har solgt. Folk har af gode grunde været tøvende i forhold til rejser i udlandet, siger hun, men tilføjer, billedet har ændret sig den seneste måneds tid.

- Vi kan høre på vores gæster, at de næsten ikke kan vente på at komme ud at rejse. Det er mest et ældre segment, vi har med at gøre, og mange af dem er jo vaccinerede nu, så de får mere mod på at rejse ud, siger Miriam Bisgaard Christiansen.


Stigende efterspørgsel på udlandsrejser 

Det er udlandsrejser senere på året, i sensommer og efterår, der har været efterspørgsel efter, men niveauet er dog fortsat langt fra de sædvanlige, lyder det fra direktøren, der samtidig gør opmærksom på, de er mange ting, der skal falde på plads, inden de første udlandsrejser bliver til virkelighed.

- For det første skal vi jo lige vær sikre på, de forskellige lande vil tage imod danskere, og på hvilke restriktioner de pågældende lande har, siger Miriam Bisgaard Christiansen.

Fortsat usikkerhed

Der er således fortsat masser af usikkerhed, men Miriam Bisgaard Christiansen ser Folketingets vedtagelse tirsdag aften som et vigtigt skridt og et godt signal til branchen.

- Det er rigtig godt for vores gæster, at den største usikkerhed nu er fjernet. Det, at folk nu kan se frem til at få en udlandsrejse på et eller tidspunkt i løbet af året, hjælpe dem rigtig meget, lyder det fra direktøren for Nilles Rejser A/S i Dybvad . 

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Våd nabohjælp: Slamsluger forhindrede større brand på autoværksted

Allan Busk

play Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Leon Sebbelin

play Borgmester hilser stemmeslugers comeback velkomment: - Jeg skred ikke ud af stolen af overraskelse

Fisketrappe

Klager bremser projekt ved fisketrappe - regning kan ende hos skatteborgerne

Nordjyllands beredskab  falck brand brandbil 112 genrebillede

Våd nabohjælp: Slamsluger forhindrede større brand på autoværksted

Allan Busk

play Analyse: Allan Busk er fortsat som katten på vejen - helt sin egen

Leon Sebbelin

play Borgmester hilser stemmeslugers comeback velkomment: - Jeg skred ikke ud af stolen af overraskelse

Til forsiden

Til forsiden