LIGE NU:

Direktør: Flere beboere er rystet

En ejendom i boligforeningen Vesterport i Frederikshavn styrtede søndag sammen. Dagen derpå melder boligforeningen om rystede beboere.

Søndag middag blev en bygning på Provst Dreslers Vej i Frederikshavn udsat for noget så usædvanligt som en nedstyrtning. To personer kom til skade ved episoden, og flere beboere var dybt berørt i timerne efter.

Mandag har TV2/Nord været i kontakt med boligforeningen Vesterport, hvor både direktør og bestyrelsesformand beretter om meget berørte beboere.

- Alle er forbavset over, hvordan det her overhovedet kunne ske. Jeg har været i kontakt med flere beboere, og fælles for dem er, at de er meget kede af situationen, siger Willem Kulk, der er bestyrelsesformand i boligforeningen Vesterport.

Alle beboere i ejendommen er nu genhuset på Hotel Jutlandia i Frederikshavn, og det er endnu ikke offentliggjort, hvad der skal ske.

- Vi har stadig ingen kendskab til, hvornår ejendommen igen kan benyttes, men vi afholder et informationsmøde med beboerne på Hotel Jutlandia klokken to i dag, hvor vi vil informere dem om, hvad der skal ske fremadrettet. Flere af beboerne har været rystet, og dem der har været direkte berørt har fået krisehjælp, siger Sten Møller Andersen, der er direktør i boligforeningen Vesterport.

TV2/Nord følger sagens udvikling tæt i løbet af dagen.