DM-medaljer til nordjyske bodybuildere

Efter tusindvis af timer i fitnesscentret og masser af sved på panden kan nordjyderne Sanne Mose Jørgensen og Mathias Hald Hansen nu kalde sig henholdsvis guld - og sølv vinder i DM i bodybuilding.

To timers styrketræning samt en times power walk hver dag. Det kan lyde hårdt og tidskrævende. Ikke desto mindre har det stort set været nordjyderne Sanne Mose Jørgensen og Mathias Hald Hansens hverdag det seneste halvandet år.

Men det har ikke været for sjov. Det har været træning til DM i bodybuilding, og søndag aften fandt de to nordjyder, der bor i Nørresundby, ud af, at træningen har båret frugt.

Mathias Hald Hansen har trænet i otte år, men det er særligt det sidste halvandet, hvor træningen er blevet intensiveret og målrettet DM. Han vandt guld i classic bodybuilding.

- Min forventning var egentlig bare at opnå bedre form. Det lykkedes så bedre, end jeg havde turde håbe på. Jeg havde slet ikke regnet med det. Jeg er så glad for det, selvom det faktisk tog et par dage, før det gik rigtigt op for mig, siger 23-årige Mathias.

Sanne Mose Jørgensen stillede op i to kategorier inden for bikini fitness og vandt sølv i begge.

Nu venter der dem begge en velfortjent pause, hvor der skal være plads til sovs og kartofler. I hvert fald det første stykke tid.

- Vi har jo levet på hård kostplan, hvor vi har vejet al vores mad. Nu skal vi lige nyde, at der ikke er en konkurrence lige om hjørnet. Men vi skal helt sikkert i gang igen. Men lige til hvilken konkurrence ved vi ikke endnu, siger Mathias Hald Hansen.