LIGE NU:

Dreng på tre år brugt som lokkemad ved landevejsrøveri

En dreng på cirka tre år blev søndag aften brugt som lokkemad ved et udsædvanligt landevejsrøveri fem kilometer syd fra Hobro.

Ejeren af spillecaféen "PitStop" i Hobro fik i går røvet hele weekendens omsætning.
Omkring klokken 21.30 kommer han kørende syd fra Hobro. Ved en rasteplads ser han en kvinde stå ved en bil med katastrofeblinket tændt, ved siden af kvinden står en cirka treårig dreng.

Manden vælger at stoppe og køre ind på rastepladsen. I det samme han stiger ud af bilen, stiger to mænd på omkring 25 år ud af bilen, som kvinden står ved. De to mænd er ifølge politiet ikke af dansk oprindelse og holder manden fast, og det lykkedes for dem at slippe af sted med et større pengebeløb, oplyser Merete Norring vicepolitikommissær ved Nordjyllands Politi i Hobro.

Den ene af de to mænd er cirka 25 år og cirka 1,90 meter høj og muskuløs af bygning og karseklippet. Den anden mand beskrives også til at cirka 25 år, 1,80 meter høj, almindelig til muskuløs af bygning og med afbleget strittende hår. Kvinden med den treårige dreng er mellem 35 og 40 år gammel, 1,60 til 1,65 meter høj og med skulderlangt krøllet hår.

Politiet vil meget gerne høre fra folk, som kan have set de fire personer, og samtidig vil man meget have fat på en bilist, som kørte i en mørk stationcar foran forurettede hele vejen fra Hobro. Politiet betegner røveriet som meget udsædvanligt.

Nordjyllands Politi i Hobro kan kontaktes på 96 57 14 52.

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

PH 070521 Tvang i psykiatrien Still

play Marina var psykiatrisk patient: - Tvang reddede mit liv

Teststeder

play Kolossale køer ved teststeder: Nu reagerer regionen

tuk2

play Krom og gejl: Trehjulet knallert-kærlighed

40_percent

play Jammerbugt FC sejrer mod Middelfart: God chance for oprykning til 1. division

Til forsiden

Til forsiden