Seneste nyt:

Efter millionsvindel har tidligere Spar Nord-direktør kun 3.465 kroner tilbage

Mediet Finans har set kurators første undersøgelser af Ole Madsens konkursbo, der viser, at pengene er brugt på dyre vine, cykler og ure.

Kravet fra en række kuratorer er tilbagebetaling på over 27 millioner kroner, men den tidligere kommunikationsdirektør i Spar Nord, Ole Madsen, er ikke i nærheden af at have de penge.

Ole Madsen erkendte starten af maj, at han havde svindlet for 20 millioner kroner i Spar Nord i en periode over 15 år, men de penge er for længst brug.

Mediet Finans skriver tirsdag, at Ole Madsen kun har 3.465,35 kroner tilbage på én konto.

Vinkøb for op mod 350.000 kroner

Finans har set den første undersøgelse af Ole Madsen konkursbo, som er lavet af advokat Preben Jakobsen fra Gorrissen Federspiel, som er indsat som kurator. Undersøgelsen viser blandt andet, at det store millionbeløb, den tidligere kommunikationsdirektør fik svindlet sig, er blevet brugt på blandt andet dyre cykler, et dyrt ur og flere dyre vine.

- Jeg kan bekræfte, at der er foretaget større vinindkøb. Det kan vi se, når vi gennemgår kontoudtog. Siden 2015 har vi dokumentation for vinkøb for op mod 350.000 kroner, siger Preben Jakobsen til Finans.

Tyder ikke på konti i udlandet

Samlet skylder Ole Madsen 27,1 millioner kroner til flere kreditorer med Spar Nord som den største, der har anmeldt et krav på cirka 22 millioner kroner, men det beløb er langt fra de knap 3.500 kroner Ole Madsen har tilbage, udover det hus han og hans hustru ejer i Aarhus.

- Det er for tidligt at konkludere på det, herunder om alt er gået til forbrug. Men der er foreløbig ingen indikationer på konti i udlandet eller tilsvarende, siger Preben Jakobsen, kurator og partner i Gorrissen Federspiel til Finans.

Ole Madsen blev taget under personlig konkursbehandling af skifteretten i Aarhus i begyndelsen af maj i år.

Den tidligere kommunikationsdirektør har selv forklaret, at svindlen skyldes, at han er diagnosticeret med bipolar affektiv sindslidelse.


fokus.. på minkens fremtid

Minkavlerne fik en undskyldning af Statsministeren – men de er ikke tilfredse

Media Drop 010722 2632 ibch

play Det begyndte på et gadehjørne i Skagen – nu spiller Dorthe Gerlach på hovedscenen

010722 Skagen Festival

Nu spiller musikken i Skagen og Nibe

Festivalgæster

gallery De nordjyske festivaler er tilbage for fuld musik – og gæsterne elsker det

fokus.. på minkens fremtid

Minkavlerne fik en undskyldning af Statsministeren – men de er ikke tilfredse

Media Drop 010722 2632 ibch

play Det begyndte på et gadehjørne i Skagen – nu spiller Dorthe Gerlach på hovedscenen

Til forsiden

Til forsiden