LIGE NU:

EM-håndbold: Skulderskadet nordjyde er stærkt tvivlsom

Håndboldspilleren Stine Jørgensen er skulderskadet, men Jan Pytlick håber stadig, at hun er klar onsdag.

Håndboldlandstræner Jan Pytlick og spillerne i danske EM-trup håber stadig på, at Stine Jørgensen bliver klar til skæbnekampen mod Spanien ved EM, efter hun måtte udgå af mandagens kamp mod Ungarn med store skuldersmerter.

På tirsdagens pressemøde kunne landsholdets læge Morten Storgaard fortælle, at Stine Jørgensen har fået en ledbåndsskade i skulderen.

- Hun har smerter, men er måske klar til at spille mod Spanien onsdag, siger Morten Storgaard på pressemødet i Debrecen tirsdag.

Landsholdslægen anser det for mest sandsynligt, at Stine Jørgensen ikke spiller, men hun bliver behandlet med henblik på at blive klar.

Hvis Stine Jørgensen ikke spiller, bliver Mette Tranborg skrevet ind i truppen.

Den danske skytte havde store smerter, da hun udgik af mandagens kamp mod Ungarn, og hendes ledbåndsskade sidder mellem kravebenet og højre skulderblad, oplyser landsholdslægen.

Lotte Grigel, der faldt uheldigt under træningen op til mandagens kamp, er også skadet og kan først spille igen om en måneds tid. Lærke Møller er ankommet til Ungarn som erstatning.

Viborg-spilleren Rikke Skov har været nævnt i kulissen, men Jan Pytlick afviser på pressemødet, at det har været på tale at hente den rutinerede kvinde til Ungarn.