Em i golf

Daisy Nielsen og Lucas Bjerregaard fra Frederikshavn Golfklub er i disse dage med på henholdsvis juniorlandsholdet for piger og drenge, der kæmper om EM for hold.

<b>EM for drengehold i Rold Skov</b>
20 nationer deltager i EM for drengehold, som afvikles i Rold Skov. I dag og i morgen spilles der 36 hullers slagspil. Det gælder om at komme blandt de otte bedste nationer, som kvalificerer sig til medaljekampene senere på ugen.

<b>En nordjyde på holdet</b>
15-årige Lucas Bjerregaard er eneste nordjyde på det danske hold, og han slap fint fra de første 18 huller. Med en runde i 72 slag - lig med banens par (idealscore) - er han foreløbig den bedste dansker.
I skrivende stund ligger Danmark på sjettepladsen. Følg med på www.dgu.org/em-boys/livescoring

<b>Pige EM i Oslo</b>
Pigernes EM for hold spilles i Oslo, og her er der debut til den kun 13-årige Daisy Nielsen fra Frederikshavn. I første omgang var Daisy kun udtaget som reserve, men flere imponerende resultater - blandt andet en sølvmedalje ved DM i hulspil for damer - fik landstræner Jan Frey Pedersen til at ændre på holdet. Han udtog den unge frederikshavner til holdet og degraderede Line Vedel, Haderslev, til reserve.

<b>Det går godt</b>
Daisy Nielsen har foreløbig spillet ni huller. Hun er kun en over par. De fire danske spillere er generelt godt med. Alle er med i den bedste fjerdedel.
Hos pigerne kæmper 19 nationer om de otte pladser i medaljeslutspillet.