Entusiaster samlet i weekenden: - Det gik helt galt nede i hjørnet

Der blev syet til den helt store guldmedalje.

Billetterne var solgt på to dage. 

- Der var det ren Roskilde, det var det, lyder det fra Susan Borg Jackson.

Susan er arrangør af ''Sew-in-Love'', der vel bedst kan beskrives som en træningslejr for sy-entusiaster. 

- De stod i kø herude med deres maskiner, og da jeg åbnede døren, væltede de simpelthen bare ind, fortæller arrangøren om de scener, der udspillede sig fredag aften.

Her var 40 kvinder ankommet til campingpladsen First Camp ved Klim Strand, og de ville have de bedste pladser til sy-arrangementet. 

- Det her med at kunne fordybe sig i én ting i sådan en hel weekend, det er jo helt luksus. Det er anden gang, jeg er med her. Det var bare skidehyggeligt sidste gang, så jeg skulle selvfølgelig med den her gang også, siger Lisbeth Jønsson fra Aalborg. 

Se sy-entusiasterne i fuld vigør i indslaget herunder: 

Højt humør hele weekenden

Fredag aften startede 'festivalen', og den slutter først igen søndag 15.00. 

Der er altså god tid for de 40 deltagere til at dyrke syningen, der normalt er ensom hobby, sammen med en masse ligesindede. 

- Rigtig mange mangler fællesskabet og forståelsen fra andre, kan man sige. Og her får vi det hele. , forklarer Susan Borg Jackson. 

- De kan lære noget af hinanden, de kan lære noget af os. Vi stiller os jo fuldt til rådighed. 

Tingene syer ikke sig selv, og syerskerne er da også utrolig driftige med maskinerne, hvor der både bliver syet tunikaer, bodystockings og habitjakker med meget mere. 

Og det hele foregår med en stor portion grin og humor. 

- Jamen, jeg skulle låne hendes strygejern, og uden at tænke mig om, siger jeg, 'Sanna, er dit jern varmt'?, så derfor gik det helt galt hernede i hjørnet, griner Karen Møller fra Hurup. 


Seneste nyt

fra Nordjylland