Er du blevet snydt? Her er de bedste nordjyske aprilsnarre

1. april er en af de mest kreative dage på de forskellige sociale medier, og det er måske ikke den dag, at man skal være mest godtroende.

Det er en tradition, at der skal laves gode, kreative og usande historier, når marts bliver til april, og det er derfor en god idé at være forholdsvis skeptisk over for de mest vanvittige historier. 

Det er nemlig aldrig sjovt at være den, der hopper i med begge ben, når der bliver lavet en aprilsnar.

Flere i det nordjyske har også forsøgt sig med sjove - op til individuel fortolkning - aprilsnarre. Vi har samlet nogle af dem herunder. 

Har vi misset en episk aprilsnar? Send os et tip på redaktion@tv2nord.dk

De bedste nordjyske aprilsnarre

Elefanter til Hammer Bakker

I Aalborg Kommune er de utrolig stolte over at kunne præsentere, at de udsætter seks elefanter i Hammer Bakker.

Det er blevet en realitet igennem deres samarbejde med den sydafrikanske regering. Aalborg Kommunes naturvejleder, Mikkel Rødvig, er taget til Sydafrika, hvor han har set dyrene.

- Det er en fantastisk oplevelse af se disse majestætiske dyr i Hluhluwe-Imfolozi-parken, at være omgivet af de habitater, som elefanterne skaber og at opleve den rige biodiversitet helt tæt på. Det er næsten ubegribeligt, at vi nu får mulighed for at give denne oplevelse videre til de mennesker, der dagligt færdes i Hammer Bakker, fortæller naturvejlederen.

Elefanterne bliver sat ud midt i august, så de kan vænne sig til det nordjyske klima.

Tunnelrøret VESTSUND-Forbindelsen kommer nu op til overfladen

Vesthimmerlands Kommune melder om en ny vestligere limfjordsforbindelse, der skal binde Nordjylland endnu bedre sammen. Det gælder alt fra tog, biler, cyklister og vandring.

Et forbundet og forpligtet Nordjylland kalder de det på nærmest majestætisk facon.

- Det er helt oplagt at etablere den 3. Limfjordforbindelse ved Aggersund. Pga. af Vesterhavet, Thy, Aggersborg, Fårup Sommerland og Aalborg Lufthavn skal mange ”nordenfjords” i den vestlige retning, hvilket gør Aggersund meget mere oplagt end Aalborg-området pga. den vestlige geografi, lyder det fra projektgruppen.

Fremtiden er grøn i Hjørring Kommune

Hjørring Kommune vil fremme bæredygtig energi og reducere kommunens CO2-aftryk, og derfor har de besluttet at opsætte vindmøller på toppen af Rådhusbygningen.

Hjørring Kommune mener, at det understreger visionen om at skabe et sundere og mere bæredygtigt lokalsamfund.

- Vores investering på ca. 100 mio. kr. i vindenergi på Rådhuset er et tydeligt bevis på vores ambition om at lede an i den grønne omstilling og skabe et bedre miljø for fremtidige generationer, siger Søren Smalbro, Borgmester i Hjørring.

Aalborg Håndbold lancerer særlig trøje

Aalborg Håndbold lancerer i anledning af slutspillet en ny særlig gul trøje, der skal benyttes resten af sæsonen.

Trøjen er endnu ikke til salg, men Aalborg Håndbold oplyser, at man kan skrive RANSLIRPA i kommentarfeltet på deres Facebook-opslag, og så vil de kontakte eventuelle interesserede.

Klubben ønsker desuden en glædelig 2. Påskedag.

En hemmelig 3. ring?

REGAN VEST består af to store ringkonstruktioner, der ligger dybt under jorden, men ifølge dem tales der ofte om en hemmelig 3. ring.

Den 3. ring har angiveligt altid været tophemmelig, og den er aldrig blevet skrevet ud af beredskabet, som resten af bunkeren blev det i 2012.

Nu overvejer Folketinget dog, om den 3. ring også skal skrives ud.

Det vides ikke, hvad den 3. ring bruges til, men det kan ses på konstruktionstegningerne, at den består af hele 109 rum.

REGAN VEST håber på, at Ring 3 bliver offentligt tilgængelig.

Gymnasium vil tilbyde vandsport i sommerhalvåret

På Dronninglund Gymnasium har de et håb om at kunne tilbyde eleverne vandsport, når der er vejr til det udenfor.

Derfor har de gravet en fin sø bag gymnasiet til det foretagende, men vandstanden er ikke som håbet.

De opfordrer derfor alle elever til at medbringe en 10-liters dunk med vand, som kan tømmes i søen, når de møder tirsdag morgen.

Verdens højeste rutsjebane i Nordjylland

TV2 Nord har også selv været på spil med en mindre usand historie (det sker heldigvis sjældent, ikke?).

En rutsjebane syv gange så høj som Fårup Sommerlands Lynet er på vej, og naboerne raser over nyheden om rutsjebanen, der kommer til at være 140 meter høj.

Borgmesteren i Jammerbugt Kommune mener, at det er nødvendigt for at lokke flere turister til området. Naboerne får desuden tiårskort til Fårup Sommerland, der skal huse verdens højeste rutsjebane.


Seneste nyt

fra Nordjylland