Foto: Henning Bagger / Scanpix (Arkivfoto)

EUC Nord kåret til årets tekniske uddannelsessted

Autouddannelserne ved EUC Nord er landets bedste. Det blev slået fast ved autobranchens årlige prisfest Auto Awards.

Det bedste sted i landet at tage en autouddannelse er på EUC Nord i Frederikshavn eller Hjørring. Fredag blev EUC Nord kåret som ”Årets Tekniske Uddannelsessted”, da autobranchen fejrede sig selv ved den årlige prisfest Auto Awards.

- Jeg er stolt over prisen og samtidig ydmyg i forhold til at leve op til den anerkendelse, som prisen er et udtryk for, siger Jeanette Ørtoft, der er vicedirektør ved EUC Nord.

EUC Nord var nomineret sammen med fire andre skoler, men endte altså med at snuppe prisen.

Uddannelseschef Jesper Clausen (th) og Peter Jakobsen fra Autobranchens Udviklingscenter viser stolt deres pris frem. Foto: EUC Nord

Ved prisoverrækkelsen, der fandt sted i Cirkusbygningen i København, blev udviklingslysten og evnen til at opbygge et efteruddannelsesmiljø, der ser fremtiden i øjnene, fremhævet.

Og netop fremtiden spiller en stor rolle lige nu i autobranchen, hvor el- og hybridbiler er vinder frem.

- I Nordjylland er der behov for dygtige medarbejdere og lærlinge i autobranchen og den del arbejder vi sammen med branchen på at løse. Vi udvikler i øjeblikket nye uddannelser i form af påbygning i hovedforløbet inden for el/hybrid og nogle af de andre spændende tekniske elementer i moderne biler, siger Jeanette Ørtoft.

Læs også Flere elever søger ind på EUC Nord