Fængslet for at have voldtaget kollega

En 44-årig leder fra skolevæsenet i Hjørring Kommune er varetægtsfængslet i fire uger for voldtægt af en kvindelig kollega. Han er også sigtet for at have sat ild til sin celle i arresten i Frederikshavn. Foto: TV2/Nord

En 44-årig leder fra skolesektoren i Hjørring Kommune blev i dag varetægtsfængslet i fire uger - sigtet for at have voldtaget sin 38-årige kvindelige kollega.

En 44-årig leder fra skolevæsenet i Hjørring Kommune blev efter et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring i dag varetægtsfængslet i fire uger for at have voldtaget en 38-årig kollega tidligt fredag morgen på Color Hotel i Skagen. Manden nægter sig skyldig. 

Grundlovsforhøret i Retten i Hjørring blev holdt for lukkede døre af hensyn til de implicerede parter. Det kom dog frem, at den 44-årige er sigtet for at have slået den 38-årige kvinde hårdt i hovedet med en gardinstang, for at have truet med at slå hende ihjel og for at have taget kvælertag på hende, så hun kort mistede bevidstheden, hvorefter han voldtog hende.

Den 44-årige mand er også sigtet for at have sat ild til sin celle i arresten i Frederikshavn natten til lørdag. Efter branden blev han indlagt for røgforgiftning, men han havde ingen synlige skader efter branden under grundlovsforhøret i dag. 

95 ledere fra skolevæsenet i Hjørring Kommune overnattede fra torsdag til fredag på Color Hotel i Skagen i forbindelse med et seminar. 
Det var efter en fest torsdag aften, at den 44-årige tidligt fredag morgen angiveligt voldtog kvinden.

Den 44-årige mand erkender, at han er delvist skyldig i brandstiftelse.

Forsiden lige nu