Fest- og købeglade nordjyder fejrer jubilæum

03:01

Foto: Esben Toftdahl Olesen

1 af 2

Europahallen i Aalborg Kongres og Kulturcenter kunne søndag fejrer 25 år jubilæum. Det blev gjort med kræmmermarked og auktion.

Omkring 2500 nordjyder besøgte søndag Europahallen i Aalborg Kongres og Kultur Center(AKKC). Der var budt til åbent hus for at fejre Europahallens 25 års jubilæum.

- Det er et slags kræmmermarked. Vi har alt muligt nede i kælderen, alt mulig udstyr fra revyerne. Så kunne vi jo lige så godt rydde op og gøre folk glade til billige penge, siger Ernst Trillingsgaard, der er direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center.

AKKCs medarbejdere havde været i gemmerne for at finde effekter frem til kræmmermarked og auktion med Henrik Lykkegaard og Trilles Hjørne.

Allerede inden dørene blev åbnet klokken 13, stod handleglade nordjyder i lang kø, for der var rift om de mange specielle ting på markedet.

Udover marked og auktion, var der også underholdning fra blandt andet Grease-truppen, der gav en smagsprøve på deres forestilling.

Overskuddet fra handelen går ubeskåret til Røde Kors og Dansk Flygtningehjælps projekt, Lokalsamfundet bygger bro, og til Barnets Blå Hus.

Forsiden lige nu