Fire nordjyske stop på royalt sommertogt

Kongeskibet Dannebrog lægger til fire steder i Nordjylland på årets sommertogt.

Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen gæster Region Nordjylland fire gange på deres sommertogt rundt i landet.

Aalborg bliver således første stop på årets sommertogt, når Kongeskibet Dannebrog lægger til kaj i Aalborg d. 18. juni. Besøget i Aalborg er en del af Regentparret første sommertogt, som gennemføres i dagene 18. - 20. juni 2014. Efter besøget i Aalborg fortsætter Regentparret til Odense og Marstal.

- Jeg er både meget glad og stolt over, at Hendes Majestæt Dronningen og Hans Kongelige Højhed Prinsgemalen har valgt at besøge Aalborg på deres sommertogt. Det er altid en stor ære for vores by at få besøg fra Kongehuset og det traditionsrige sommertogt er jo noget helt særligt. Vi vil gøre alt for at give regentparret en stor og dejlig oplevelse i Aalborg, siger borgmester Thomas Kastrup-Larsen.

Anden del af regentparrets sommertogt finder sted i begyndelse af september, når Dronningen og Prinsen besøger Nord- og Vestjylland. Efterårets togt begynder 1. september i Thyborøn, og slutter 5. september med besøg i Vesthimmerland. Parret besøger også Ringkøbing, Livø og Nykøbing Mors.

Programmet for regentparrets besøg er endnu ikke fastlagt.


Seneste nyt

fra Nordjylland