Flere nordjyske blaffere

I disse uger tester brændstofselskabet Uno-X, hvordan det egentligt står til med blafferkulturen i Danmarks fire største byer, herunder også Aalborg.

Hvis du i disse dage møder flere blaffere end normalt på vejene omkring Aalborg, så er der en mening med det hele. Uno-X har nemlig sendt mere end 20 blaffere ud i sommerlandet for at fange de danske bilisters opmærksomhed med skilte, der fx siger "Århus - jeg giver tanken". Det hele sker for at gøre opmærksom på en blaffer-kampagne, som Uno-X i samarbejde med radiokanalen NOVA FM kører i ugerne 29-31, hvor der er gratis brændstof på højkant til bilister, der giver et lift.

- Vi vil gerne ud og se, hvordan nordjyderne har det med blaffere, og samtidig vil vi gøre dem opmærksom på vores blaffer-kampagne, som rykker ud i fire byer henover sommeren. Hvis nogen skulle stoppe for at give et lift, vil de venlige bilister blive mødt af et smil og blive gjort opmærksom på kampagnen. De får også en gave, som alle bilejere kan få glæde af, afslører Dan Overgaard, regionchef i Jylland i Uno-X Automat.

Uno-X blafferne stikker tomlen ud omkring Aalborg, København, Aarhus og Odense i uge 28.


Seneste nyt

fra Nordjylland