Foto: TV2 Nord

Følg TV2 Nords Snapchat på glatis

TV2 Nord er taget med Stidsholt Efterskole på skiferie - og det kan man følge live på Snapchat og senere på Facebook.

Hvordan er det egentligt at gå på efterskole? I denne uge har vi overladt TV2 Nords Snapchat til eleverne på Stidsholt Efterskole. Her vil de give et lille indblik i livet som efterskoleelev, mens de er på skitur i Norge.

I løbet af ugen kan du møde fem forskellige elever på TV2 Nords Snapchat. Eleverne går på Stidsholt Efterskole ved Sæby, der er på skitur på Hafjell i Norge. På snappen vil de dele deres oplevelser om skiture, fællesskab, forholdet til lærerne og alt det ind imellem.

Snappens tur med efterskolen er kickstarten på et helt tema om efterskoler, som kører her på tv2nord.dk i næste uge. Et tema, der også smitter af på Facebook. Med på turen er nemlig også TV2 Nords egen socialmedia-manager Ditte Pihl Schack. 

 

Hun gik selv på efterskole for efterhånden en del år siden, og har sat sig for at finde ud af, om det stadig er ligeså fedt at være en del af det særlige fællesskab, som hun husker det!

- Jeg tror, det bliver en fuldstændig kaotisk og vild oplevelse på den fede måde. Jeg tror, de unges energi og tempo er på et niveau, jeg har glemt alt om eksisterer. Jeg føler mig jo stadig ung, men er bange for, at jeg bliver klogere! Jeg håber jo, at de vil glemme lidt, at jeg er ”en af de voksne” og lukke mig ind i deres fællesskab. Men samtidig frygter jeg lidt, at jeg bliver betragtet som en reservemor, og at de forventer, at jeg tager opvasken for dem, sagde Ditte Pihl Schack inden afgangen til Norge.

Dittes oplevelser bliver afsløret i en mini-serie på TV2 Nords Facebook, ligeledes fra mandag den 30. Og indtil da kan du altså møde både hende og de unge på tv2nord på Snapchat. 

00:28 Luk video