Foto: Ivan Bitsch (Arkivfoto)

Fortuna på spillerjagt

3F-liga-klubben i Hjørring leder efter både angriber og målmand inden transfervinduet lukker. Talenterne må klare pokalkampen onsdag, skriver 3F/Fodbold.

Officielt går Fortuna Hjørring efter guldmedaljerne i denne sæson, men som truppen ser ud i øjeblikket, kan det være svært at leve op til målsætningen. Holdet må formentlig undvære sidste sæsons topscorer, nigerianske Chi-Chi Igbo, der har sprunget et ledbånd, og samtidig er landsholdsmålmand, Heidi Johansens, gamle akillesscene-skade blusset op.
- Det ser rigtig skidt ud for os, men vi er naturligvis glade for, at det er nu - og ikke lige før slutspillet, at vi er ramt af skader, siger Fortuna-manager John Robert til 3F/Fodbold.
Fortuna har som nødløsning til målmands-problemet kaldt veteranen, 42-årige Dorthe Larsen, ind. Dorthe stod mod Skovbakken og kan hjælpe klubben i en periode. Værre ser det ud på angrebs-siden. Dels fordi Fortuna har mistet angriber Lise Munk og naturligvis også fordi, at Chi-Chi Igbo kan blive meget svær at erstatte.
- Heldigvis er transfervinduet stadig åbent, og vi er allerede nu i kontakt med et par spiller, siger John Robert.
Blandt andet på grund af skades-situationen har Fortuna-træner Jakob Borup valgt at satse på de unge talenter, når Fortuna på onsdag klokken 18:30 træder ind i pokalturneringen mod Aalborg Freja. Fortuna har tidligere mødt Freja i 3F-cuppen, og sidst vandt Hjørring-holdet med hele 14-0.