LIGE NU:

Fox-træner på vej til Hypo

Anders Thomsen har førte Frederikshavn Fox tilbage til håndboldligaen. Det har måske givet genlyd helt i Østrig. Hypo Österreichs manager Gunnar Prokop er i hvert fald interesseret i nordjyden. Det skriver B.T.

På søndag er der oprykningsfest i Frederikshavn, når Frederikshavn Fox fejrer oprykningen til håndboldligaen. Det kan også være sidste kamp med Anders Thomsen, som træner for de vendsysselske håndboldpiger. I følge B.T. er Anders Thomsen et varmt nanv i Østrig.

Hypo Niederösterreichs kontroversielle manager Gunnar Prokop bekræfter overfor B.T., at klubben har været i kontakt med den nordjyske træner.

- Vi har haft samtaler, og han er en klar kandidat, siger Prokop til avisen.

Anders Thomsen har endnu to år tilbage af sin kontrakt med Frederikshavn Fox. Han er selv yderst fåmælt om sagen.

- Jeg har kontrakt med Fox, og den forholder jeg mig til. Jeg kan ikke kommentere på Prokop udsagn, siger Anders Thomsen, som ikke vil forholde sig til, hvorvidt Prokop citat er sand eller opspind.

Hos ledelsen i Frederikshavn Fox kender de kun sagen fra medierne.

- Anders Thomsen har kontrakt med os i to år mere, og det forventer vi står ved magt, siger direktør John Christensen fra Frederikshavn Fox.

Hypo Niederösterreich, som fredag aften møder Aalborg DH i Champions League kvartfinalen, er ikke uvant med danske trænere. I øjeblikket er Ryan Zinglersen træner for holdet, og den tidligere landstræner Ole Eliassen har tidligere været træner i den østrigske storklub.