LIGE NU:

Frederikshavn Fox-profil stopper

Anja Kristensen skulle have forstærket Aalborg DH i den kommende sæson, men nu har den talentfulde Frederikshavn Fox-spiller i stedet valgt at stoppe karrieren

Det var meningen, at Anja Kristensen skulle være trukket i Aalborg DH-trøjen i den kommende sæson. Nu vælger Frederikshavn Fox-spilleren dog at stoppe.

- Jeg har født en lille dreng for en må¬ned siden, og lysten til at spille håndbold er der ikke rigtigt mere, og tidsmæssigt er det også svært at få det til at fungere, når man har en mand, der spiller ishockey, siger Anja Kristensen til TV 2 Sporten.

Hun indrømmer, at kontrakten med Aal¬borg DH var et skridt op på karrie¬restigen - men i forhold til at blive mor, lokkede en fortsat karriere ikke.

- Det kunne have været spændende, men så skulle man have valgt at få barn på et andet tidspunkt. Men nu valgte vi at få barn nu, og jeg vidste godt, at skete det hurtigt, så blev det (red. kontrakten med Aalborg DH) nok ikke til noget, konstaterer den 27-årige spiller, der nåede 10 kampe på A-lands¬holdet.