Onsdag morgen vågner nordjyderne igen op til ny sne. Foto: Lars Lyngdahl

Frosten har overtaget

Mange nordjyder vågner onsdag morgen igen op til nyfalden sne. Og frosten fortsætter.

Onsdag morgen vil mange nordjyder igen vågne op til frisk sne. Men selv om det har været en kold nat i Nordjylland, så er det sønderjyderne, der har haft de koldeste temperaturer. Her melder DMI om, at temperaturerne natten igennem har ligget på mellem 10 og 12 minusgrader, hvor de i Nordjylland har ligget på mellem to og otte graders frost.

Og det klassiske vintervejr fortsætter med frost, sne og nogle få solstråler. I Nordjylland melder DMI om, at det onsdag formiddag kommer enkelte snebyger, men der kommer også stedvis sol. Der vil også være snefygning. Temperaturerne kommer til at ligge mellem 1 og 5 graders frost.

- Det bliver en rigtig vinterdag. Resten af dagen vil der komme snebyger på Sjælland og i Nordjylland og sidst på eftermiddagen venter vi, at det sydvestlige Danmark rammes af ret kraftige snebyger, som trækker ind fra Nordsøen, siger Jørn Thomsen.

Og frosten har overtaget i øjeblikket. Natten til torsdag vil visse steder af landet igen opleve minusgrader på ned til 10, også her i Nordjylland.