Gigantium igen ramt af indbrud i biler

Gæsterne i Gigantium i Aalborg er endnu en gang plaget af indbrud i deres biler. Indbrud på parkeringspladsen har tidligere været et problem.

Fredag aften stod underholdningen for Louise Petersen og hendes kæreste på ishockey i Gigantium, hvor Aalborg Pirates skulle spille hjemmekamp, men selvom hjemmeholdet vandt kampen 2-1 over Herlev Eagles, så blev det alt andet end en god oplevelse for det nordjyske par.

- Efter kampen kom vi ud til vores bil, der holdt parkeret over bag ved Gigantium. Her fandt vi hurtigt ud af, at der havde været indbrud i vores bil, siger Louise Petersen.

Parkeringspladsen bag Gigantium har tidligere været udsat for lignende tyverier, og fredag aften var Louise Petersen og hendes kæreste ikke ene om at have haft ubudne gæster.

- Mens vi gik og ledte på parkeringspladsen, så vi nogen, der så lige så frustrerede ud som os. Vi spurgte dem, om de også havde haft indbrud. Det havde de, og de sagde, at det ikke var første gang, at de havde oplevet det, siger Louise Petersen.

Indbruddene kommer bag på Jørgen Smed, der er administrativ leder i Gigantium.

- Det kommer meget bag på mig, at det forholder sig sådan. Vi havde en periode sidste år, hvor vi var ramt af lignende indbrud, og der satte vi vagter på. Men de har ikke kommet med nogle tilbagemeldinger, så derfor valgte vi at spare dem væk, siger Jørgen Smed.

Fredag aften meldte Louise Petersen tyveriet til politiet, men her fik hun blot dette svar.

- Vi sender en kvittering på mandag med posten, som bevis på du har meldt dette, skriver Nordjyllands Politi.

- Det irriterer mig helt vildt. Jeg har hørt om aftener, hvor der har været helt op mod 50 indbrud på parkeringspladsen bag Gigantium, og jeg føler mig lidt magtesløs. Det kan ikke passe, at man ikke kan tage i Gigantium uden at skulle frygte for sine værdier i bilen, siger Louise Petersen.

I Gigantium beklager man, at det nu igen er et problem, og at man fremover vil have fokus på sikkerheden på parkeringspladsen.

- Det er jo ikke til at holde ud for nogen. Jeg vil helt sikkert anbefale, at man henvender sig til Gigantium, hvis man i fremtiden oplever de her indbrud, så vi kan være med til at sikre, at gæsterne i Gigantium får en god oplevelse, siger Jørgen Smed.


Seneste nyt

fra Nordjylland