LIGE NU:

God form reddede Tom Kristensen

Ifølge Audi var Tom Kristensens gode fysiske form årsag til, at danskeren slap med livet i behold efter sit alvorlige uheld, som han fortsat døjer med.

Stadig efterveer
Tom Kristensens ligger fire uger efter sit alvorlige uheld fortsat på langs. Han kæmper stadig og uforandret med efterveerne af på sin alvorlige ulykke i anden afdeling af DTM-serien.
Men den syvdobbelte Le Mans-vinder skal være godt tilfreds med, at det ikke gik værre.

40 G
- Eksperterne siger, at han krop blev påvirket med mindst 40 G-kræfter. Det er kræfter, som normalt kan være dødelig, hvis man ikke er i så god træning som Tom.
Det er helt normalt, at man efter sådan en ulykke har kvæstelser på kroppen og i hjernen, siger Jürgen Pippig, der er kommunikationschef for Audis Motorsport - Tom Kristensens arbejdsgiver.

Karrieren slut?
Kun Tom Kristensens allernærmeste har kontakt til ham i øjeblikket, og ingen tør gætte på om og hvornår Tom Kristensen kan genoptage sin karriere.

Næppe Le Mans
Og det er under alle omstændigheder yderst tvivlsomt, om han kommer til start i 24-timers-løbet i Le Mans den 16./17. juni.

- Glem ikke, at der kun er gået fire uger siden ulykken. I forhold til ulykkens omfang er det kun kort tid. Husk på, at Mika Häkkinen var syg i seks måneder efter sit uheld i Formel 1, og Karl Wendlinger sågar i et helt år.
Vi håber ikke, at det kommer til at være så længe med Tom. Men ingen ved, hvor lang tid der er brug for, før han er helt klar igen.

Comeback
Audis sportschef Dr. Ullrich er i kontakt med lægerne og med Tom, og sammen med dem vil Dr. Ullrich træffe en beslutning om tidspunktet for Toms comeback, lyder meldingen fra Jürgen Pippig.

Flere undersøgelser
I den kommende tid skal Tom Kristensen gennem flere undersøgelse for at lede efter forandringer i sundhedstilstanden. I øjeblikket er behandlingen helt basal.

- Tid, ro og tålmodighed. Det er patientens vigtigste medikamenter, siger Audis Motorsports kommunikationschef.

Aron Pálmarsson

Nu er det officielt: Aron Pálmarsson skifter til Aalborg Håndbold

snus

play Op under læben: Snusforbrug er eksploderet i gymnasiet

231118 Thisted Bryghus nybyggeri

Thisted Bryghus skal være med i verdens største online ølsmagning med op til 60.000 deltagere

def_thumb,50_percent

play Musikken spiller på vaccinationscentrene

Aron Pálmarsson

Nu er det officielt: Aron Pálmarsson skifter til Aalborg Håndbold

snus

play Op under læben: Snusforbrug er eksploderet i gymnasiet

Til forsiden

Til forsiden