LIGE NU:

Gregory fejrer ny præsident i USA med burger og brownie

I Tolne blev det onsdag aften markeret og fejret, at USA har fået ny præsident.

Onsdag den 20. januar blev der skrevet historie i USA, da Joseph R. Biden Junior blev taget i ed som landets 46. præsident i hovedstaden Washington D.C. Og præsidentindsættelsen blev ikke bare markeret i USA, men også på den anden side af Atlanterhavet -  nemlig her i Nordjylland og nærmere betegnet i Tolne.

quote Nu har vi en præsident, der hedder Joseph Biden, og det er jeg virkelig taknemmelig for.

Gregory Miller, Tolne

For på Tolne Gjæstgivergaard bor Gregory Miller, der bedst kan betegnes som en ægte amerikaner. Onsdag aften fejrede han derfor præsidentindsættelsen med en amerikansk burger og brownies til dessert. Og for Gregory Miller er der nemlig meget at fejre, fortæller han.

burger
Foto: Mogens Jørgensen

- Al den usikkerhed, vi har haft de sidste fire år, er forbi. Nu kan verden bare trække vejret og tænke, at nu er det overstået. Vi har en mere stabil situation ovre i USA. Det er super godt.

Hele dagen har han fulgt indsættelsen på CNN. Samtidig har haft nok at se til med at servere take away-burgere ud af huset.

- Vi har haft virkelig travlt. Men det er nok også fordi jeg har tilbudt en gratis brownie med pecannødder, fortæller Gregory Miller, der har haft hjælp i køkkenet.

CLF - 200121 19 Gregory fejrer ny præsident LIVE (mojr+ivha) - 20012021 Still
Foto: Ivan Hansen

- Selvfølgelig er der en mulighed for, at Trump bliver valgt igen. Men nu har vi en præsident, der hedder Joseph Biden, og det er jeg virkelig taknemmelig for, siger Gregory Miller, der tror på, at de næste fire år bliver bedre.


- Jeg tror, vi med Biden har en præsident, der vil arbejde for alle i USA og verdens befolkning. Rent økonomisk og set i forhold til stabilitet, vil det være super godt, at vi har Biden som præsident i det Hvide Hus de næste fire år.

Se indslaget her: 

I dag blev der skrevet historie i USA, da Joe Biden blev taget i ed som landets 46. præsident i hovedstaden Washington D.C. En præsidentindsættelse, som ikke bare bliver markeret i USA, men også på den anden side af Atlanterhavet her i Nordjylland.