LIGE NU:

Hamrén savner aggressivitet

AaB's træner revsede sine spillere for ikke at være aggressive nok, da topholdet søndag snublede i jagten på mesterskabet ved at tabe til FC Midtjylland.

AaB indkasserede søndag holdets første nederlag i foråret, da topholdet tabte 0-2 ude til FC Midtjylland.
Nordjyderne lignede da heller ikke noget tophold på SAS Arena, hvor topholdet i første halvleg stod meget langt tilbage på banen i en 4-5-1 opstilling.

- Vi stod meget godt rent defensivt, men offensivt fik vi ikke tingene til at fungere. Og generelt var vores spillere ikke aggressive nok. Især i første halvleg var vi alt for passive, sagde Erik Hamrén efter kampen.

Efter pausen ændrede han opstillingen til 4-4-2, og AaB kom bedre med i kampen. Men det var også i anden halvleg, at hjemmeholdet scorede begge sine mål.

- Vi kunne lige så godt have vundet kampen. De får et lidt heldigt mål til 1-0, og som så mange gange før blev det første mål også i denne kamp meget afgørende, sagde Erik Hamrén.

AaB's debutant i målet 20-årige Kenneth Stenild så ikke for godt ud i den situation. Erik Hamrén håber da også på gode nyheder fra lægerne i den kommende uge, når førstemålmand Karim Zazas skade bliver undersøgt nærmere.