Foto: TV2/Nord

Håndbold-gigant venter Aalborg Håndbold

Der blev i dag trukket lod til ottendedelsfinalerne i håndboldens Champions Leauge, og det blev en svær lodtrækning for Aalborg Håndbold, der skal møde Barcelona.

På forhånd var der lagt op til, at Aalborg Håndbold ville få en af Europas bedste håndboldhold som modstandere, da nordjyderne kvalificerede sig med en fjerdeplads, hvilket betød, at de skulle have en gruppevinder fra en anden pulje.

Efter lodtrækningen stod det fast, at modstanderen bliver spanske Barcelona, der også sidste år mødte Aalborg Håndbold i ottendedelsfinalen.

- Det er stort for os i Aalborg Håndbold at være blandt de 16 bedste hold i verden for andet år i træk, og vi glæder os til kampene mod FC Barcelona, der regnes blandt de absolutte favoritter til at vinde Champions League i denne sæson. Det er sådanne kampe, der er med til at løfte niveauet på alle fronter i klubben, siger direktør Jan Larsen, Aalborg Håndbold i en pressemeddelelse.

Sidste års to kampe resulterede i to nederlag til det danske hold på henholdsvis syv og elleve mål, og dermed må Barcelona betegnes som store favoritter, inden de to hold revancheopgøret.

Første kamp spilles mellem 11.- og 15 marts, mens der er returkamp 18.- 22. marts.