Foto: Jesper Lange / Privatfoto

Helena blev offer for indbrudsbølge: - Jeg håber at få min oldemors smykke tilbage

Helena Christensen fra Tylstrup er en af de mange nordjyder, som for nyligt har haft indbrud. Her fik hun og familien stjålet et betydningsfuldt arvestykke, som hun nu håber på at få tilbage.

Det er kun tre måneder siden, at Helena Christensen havde indbrud.

- Det er forfærdeligt. Jeg får helt kuldegysninger bare ved at fortælle om det, siger hun og fortsætter:

- Det værste er den krænkelse det er, når man kommer ind og ser sit hus gennemrodet.

Læs også 14 mænd anholdt: Formodes at stå bag indbrudsbølge i Vendsyssel

Familien fik stjålet alt fra computer til kontanter, men det værste tab var et smykke, som Helena Christensens datter næsten lige havde fået i konfirmationsgave. Smykket var et arvestykke fra Helena Christensens afdøde oldemor.

- Det smykke betyder bare alt for os. Det er uerstatteligt, og det gør bare så ondt at have mistet det, siger Helena Christensen.

Men nu er der måske håb forude for familien i Tylstrup.

Torsdag har Nordjyllands Politi fortaget 20 forskellige ransagninger – de fleste på private adresser i Vendsyssel. Her har de fundet en lang række tyvekoster, som de ikke er i tvivl om stammer fra den enorme indbrudsbølge, som især den nordlige del af regionen, har været udsat for. Den indbrudsbølge som også familien i Tylstrup har været offer for.

- Jeg håber inderligt, at det er de gerningsmænd, som har været hjemme hos os. Det ville gøre mig så glad, hvis det smykke er i blandt de tyvekoster, som politiet har fundet, siger Helena Christensen.

Er du også en af dem, der har haft indbrud i de seneste par måneder, er dine ting måske blandt de beslaglagte tyvekoster. Er de det, kan du vente en henvendelse fra Nordjyllands Politi de nærmeste dage.