Hjemmeside: Lynge og Rioch i skænderi efter Villarreal-kamp

I går valgte AaB's sportsdirektør Lynge Jakobsen at fyre cheftræner Bruce Rioch. Lynge siger, at det skyldes uenighed om, hvordan klubben kommer væk fra nedrykningsstregen, men der spekuleres i, hvorvidt et skænderi har fremskyndet beslutningen.

Bruce Rioch er ikke kendt som en mand, der uden videre farer i blækhuset. Men ifølge fodboldhjemmesiden Onside.dk, så skulle han have været helt oppe i det røde felt under en diskussion med sportsdirektør Lynge Jakobsen efter tirsdagens Champions League-kamp mod Villarreal.

Hjemmesiden kan ikke redegøre for, hvad der har udløst skænderiet, men Rioch skulle angiveligt have forsvaret sin spillertrup heftigt over for Lynge Jakobsen - der faktisk ikke havde rettet angreb mod spillerne. Tværtimod skulle Rioch og Lynge have været enige, men Bruce Rioch var så rasende, at han kammede over.

<i> Onside.dks kilder fortæller om en meget hidsig Rioch, der slet ikke kunne dæmpes fra sit raseriudbrud, og selvom Lynge Jakobsen forsøgte, kunne han ikke nå igennem med sit budskab overfor den ophidsede skotte, som angiveligt råbte og skreg i omklædningsrummet. Episoden betød at Rioch og Lynge stort set ikke vekslede et ord på hjemturen fra Spanien. </i>

Da Lynge Jakobsen efterfølgende blev spurgt, om det har været denne episode, der skulle have udløst trænerfyringen, havde han følgende kommentar:

- Det kan godt ske, at nogle har oplevet, at der har været en diskussion. Men spillere går også og siger noget til hinanden, og så går de og kysser hinanden nede i hjørnet bagefter, når de har scoret. Det er måske, fordi man ikke er vant til, at andre kan have en dialog, men jeg skal understrege, at det ikke er derfor, at beslutningen er taget. På ingen vis, siger Lynge Jakobsen til Ritzau.