LIGE NU:

Hobro byder velkommen til AGF-midtbanespiller

Hobro IK har skrevet to-årig kontrakt med AGF-midtbanespilleren Kasper Povlsen.

Med 128 Superlige-kampe og 43 kampe på diverse ungdomslandshold er det en erfaren spiller, Hobro har skrevet kontrakt med. Den 25-årige midtbanespiller Kasper Povlsen har været en af de bærende kræfter i AGF gennem de seneste seks sæsoner.

Den to-årige aftale løber frem til 30. juni 2017.

- Kasper Povlsen er en spiller, som vi længe har haft på vores ønskeseddel, og derfor er vi stolte over, at det er lykkedes for os at tiltrække ham til vores klub. Han er en type, der bringer god energi, vilje og fight ind i spillet, og derfor passer han perfekt til vores hold. Kasper Povlsen er prototypen på en fodboldspiller i Hobro, siger sportschef Jens Hammer Sørensen.

Kasper Povlsen startede i Dronninglund Boldklub, der er en forstadsklub til Randers. I en tidlig alder blev han hentet til AGF. Siden sin debut i en Superliga-kamp mod OB som 18-årig tilbage i 2008, er det blevet til 187 kampe på AGF's førstehold, hvorag de 128 er spillet i Superligaen.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med den nye sæson. Hobro IK har været inde i en flot udvikling, som jeg ser frem til at kunne bidrage til. Jeg har et indtryk af, at der er et godt sammenhold i klubben, hvor der er plads til, at man som hold og individuelt kan udvikle sig hele tiden. siger Kasper Povlsen.

Kasper Povlsen får trøje nummer 25 i Hobro IK.