LIGE NU:

Hobro-profiler lader overskægget stå

Flere af profilerne på Hobros Superliga-hold kommer til at ændre udseende i denne måned, hvor de deltager i Movember-kampagnen.

Antallet af skovsnegle på Hobro Stadion vil stige markant i denne måned. Flere af Superliga-klubbens profiler deltager nemlig i Movember-kampagnen, og vil derfor gro en ordentlig skovsnegl på overlæben.

- Som kendte fodboldspillere har vi et ansvar for at gå i front for vigtige sager. Mænds sundhed og kampen mod kræft er bestemt noget, vi alle kan relatere os til og ønsker at støtte op omkring det, siger Hobros anfører Mads Justesen.

Movember er en sundhedskampagne, som sætter fokus på mænds sundhed. Overskægget er det synlige symbol, der opfordrer mænd til at gå til lægen, og som samtidig samler penge ind til kampen mod testikel- og prostatakræft.

- Movember er en stærk og også humoristisk måde at støtte op om en god sag på. Vi færdes i et miljø, hvor helbredet er altafgørende, så det er meget naturligt for os, at være med til at sætte fokus på et område som mænds sundhed. Og så er det jo den perfekte undskyldning for at anlægge en lille knallertskygge, siger Hobro-træner Jonas Dal Andersen, som også deltager i kampagnen.

Udover anføreren og træneren vil også forsvarsspilleren Anders Egholm og midtbanespilleren Jonas Damborg lade overskægget gro. Spillerne håber også, at holdets fans vil deltage.

- Vi håber, at så mange som muligt vil støtte vores team. Meget gerne ved at oprette deres egen profil på movember.com, gro overskæg med os og samle penge til den vigtige sag gennem vores fælles smukke skovsnegle, der snart vil pryde vores overlæber, siger Mads Justesen.