LIGE NU:

Hobro-træner: Det er sæsonens bedste sejr

Endnu en gang trak Hobro sig sejrrigt ud af et opgør mod Brøndby, da de søndag vandt 1-0 på udebane.

Hobro fuldendte søndag hattricket, da de for tredje gang i sæsonen slog Brøndby. Denne gang blev det til en 1-0 sejr, og Hobros cheftræner, Jonas Dal, var efter kampen ikke sen til at udråbe søndagens sejr som sæsonens bedste.

- Det er kæmpe stort at vinde på Brøndby Stadion, og det her var sæsonens bedste sejr. Og jeg mener også, at det var en større sejr, end da vi slog FCK med tre mål i Parken.

- Vi er nu et etableret superligahold, og der er ingen af modstanderne, som ikke kender vores spillere. Jeg kommer med det samme hold hver eneste gang, så der var ingen overraskelser for Brøndby i dag, og alligevel gik vi ud og vandt, siger Jonas Dal.

Den tidligere Brøndby-spiller Quincy Antipas var med fra start for Hobro i dag, og han gjorde ondt på sine tidligere holdkammerater med en god indsats.

- Vi har læst deres måde at spille på tre gange i træk. De prøver altid at lede efter pladsen bag vores bagkæde, men den kan de ikke finde, siger Antipas.

Han var ligesom sin cheftræner enig i, at søndagens sejr var en af de helt store.

- Men det var den sværeste af de tre kampe, vi har haft mod Brøndby, og jeg mener, at det her, sammen med sejren over FC København i Parken, er vores bedste sejr i sæsonen, siger angriberen.

Antipas' kollega i Hobro-angrebet Mads Hvilsom burde have gjort det til 2-0, da han blev spillet helt fri i Brøndby-feltet, hvor der var tomt mål.

- Det var forfærdelig pinligt, at jeg brændte. Jeg er flov over den afbrænder, fordi det er helt til grin, at jeg ikke sparkede den ind. Selv min mormor kunne have scoret på den chance.

- Jeg er lettet over, at vi vandt på trods af min afbrænder. Det havde været tungt, hvis jeg skulle have sagt undskyld i omklædningsrummet efter kampen, for det er simpelthen ikke i orden at brænde sådan en chance, siger Hobro-topscorer Mads Hvilsom.

Busrazzia

play Stor busrazzia: 10 busser er kørt direkte på værksted

Hørby efterskole

play Coronasmitte sender alle elever hjem fra efterskole en uge inden afslutning

Søren P (4)

Mors-Thy-legende stopper karrieren

20200513-141453-6-1920x1237we

Mine fundet på Hanstholm Havn: Stort område spærret af

Busrazzia

play Stor busrazzia: 10 busser er kørt direkte på værksted

Hørby efterskole

play Coronasmitte sender alle elever hjem fra efterskole en uge inden afslutning

Til forsiden

Til forsiden