Foto: Benny Rytter

Hvem skal være Årets Nordjyde? Nominér din favoritkandidat

21. marts 2018 finder TV2 Nord sammen med resten af Nordjylland Årets Nordjyde. Billetsalget er åbnet, og du kan fra i dag indstille den, du mener, fortjener titlen.

Nu har du muligheden for at hylde en i din omgangskreds, du mener, der skiller sig ud ved at gøre noget for andre. Fra i dag er det nemlig muligt at indstille kandidater til Årets Nordjyde.

For det er nordjyderne selv, der indstiller kandidater til prisen, og det bliver på samme vis nordjyderne, der via SMS bestemmer, hvem der løber med æren, statuetten og de 50.000 kroner.

Prisen som årets nordjyde gives til en eller flere personer, som i 2017 har gjort en særlig indsats for at hjælpe andre. Og ligesom succesen fra sidste år vil det blive fejret med et stort gallashow i Musikkens Hus i Aalborg, hvor vi byder på musik og underholdning fra øverste hylde.

Den første Årets Nordjyde nogensinde blev Mikkel Salling Holmgaard, der har startet og i dag driver Back To Life Project.

Du kan læse meget mere om Årets Nordjyde her

04:00

Portræt af sidste års vinder, Mikkel Salling, fra Back to Life Project. 

Luk video

Dommer-trioen, der udvælger otte nominerede af de indstillede kandidater, er igen: 

  • Rikke Nielsen, tidligere håndboldspiller, nu projektleder på Lykkeliga
  • Pernille Vigsø Bagge, tidligere folketingsmedlem og nuværende præst
  • Ivan Pedersen, sanger og musiker - og manden bag sangen 'Hvor ingen før har trådt', der er skrevet specielt til Årets Nordjyde pris-uddeling. 

Dommerne til Årets Nordjyde 2018: Rikke Nielsen, Pernille Vigsø Bagge og Ivan Pedersen.

Du indstiller din kandidat ved at klikke på dette link og skrive lidt om ham eller hende. Vi skal have din indstilling senest den 15. januar. 

Kåringen foregår den 21. marts og hele showet bliver sendt direkte på TV2 Nord Salto den 21. marts. Billetsalget er åbent - og du bestiller din billet her

Gense showet fra 2017 herunder. 

01:44:13 Luk video