LIGE NU:

International sejr til 13-årig golfspiller

Daisy Nielsen fra Frederikshavn Golfklub fik en flyvende start på sæsonen, da hun i weekenden strøg helt til tops i Junior Masters Invitational i Sotenäs i Sverige. Pigernes række havde deltagelse af 30 spillere under 22 år.

Daisy Nielsen lagde ud med en runde i 78 slag, hvilket rakte til en fjerdeplads. Men i anden runde ramte den 13-årige frederikshavner topformen. Hun brugte kun 70 slag og vandt dermed turneringen foran Louise Ridderström fra Stockholm.

Førstepladsen giver automatisk Daisy Nielsen adgang til Junior Masters Invitational Finalen, som senere på året spilles i Öljared Golf Klub i Sverige.

Daisys lillebror, 12-årige Daniel Nielsen, som i år er kommet med i Dansk Golf Unions såkaldte ungtrup, deltog også i Junior Masters Invitational. Det var Daniels første internationale turnering, og han opnåede en flot 25. plads i konkurrence med 60 spillere under 22 år. Daniel Nielsen placerede sig som bedste danske deltager efter runder i 81 og 75 slag.

I kan se meget mere til Daisy Nielsen, som betegnes som Danmarks største golftalent i Sporten på søndag, når vi i serien Talenterne går tæt på Daisy Nielsen.