Ishockeyfiasko kommer til at koste hoveder i AaB

AaB's bestyrelsesformand kræver, at der bliver renset ud i truppen efter fredagens kvartfinaleexit mod Odense.

Efter fredagens nederlag i Gigantium kunne AaB-truppen holde en noget tidligere sommerferie end forventet. Den ferie kan nu se ud til, at blive permant for nogle af spillerne i klubben. Bestyrelsesformand Per Søndergaard kræver nemlig udskiftninger på holdet.

- Det er en klart utilfredsstillende indsats, som holdet har leveret i år. Vi har aldrig før brugt så mange penge på ishockey, så noget skal der ske med truppen, siger Per Søndergaard, bestyrelsesformand i AaB, til TV2/Nord.

Klubbens målsætning var i år en placering i top fire. Man havde investeret i række dyre spillere, som klubben troede på, kunne sende dem helt til tops, og give dem guld efter fire år i streg med sølvmedaljer.

- Vi har en af de stærkeste trupper i ligaen, og vi havde forventet, at de gik hele vejen til finalen. Men det er tydeligt, at spillerne ikke har stået sammen som hold i visse situationer. Desuden har en række spiller ikke præsteret det, som vi havde forventet, siger Per Søndergaard.

Han vil i nærmeste fremtid sætte sig ned sammen med formand for AaB-Ishockey Ole Nielsen, og evaluere årets indsats. Hverken målsætning eller økonomien bliver ifølge bestyrelsesformanden lavet om i forhold til næste sæson.