LIGE NU:

Jesper Jensen til Aalborg

Den tidligere landsholdsspiller Jesper Jensen bliver i eftermiddag præsenteret som ny træner for Aalborg Håndbold.

Danmarksmestrene fra Aalborg Håndbold har fundet sin nye træner.

Det bliver den tidligere landsholdsspiller Jesper Jensen, som skal overtage ansvaret for de aalborgensiske håndboldherrer.

- Jeg har store ambitioner som træner og glæder mig til at træne en topklub som Aalborg Håndbold. Jeg glæder mig til at kunne at overføre mine mange erfaringer som spiller til holdet. Vi skal fortsat være med helt i toppen af ligaen, og jeg satser også på, at vi skal spille europæisk håndbold næste sæson, siger Jesper Jensen i en pressemeddelelse.

Stefan Madsen bliver assistenttræner. Begge har skrevet under på tre-årige kontrakter og tiltræder den 1. juli 2014.

Jesper Jensen har senest været træner for Vejen EH's håndbolddamer, men han har valgt at udnytte en klausul i sin kontrakt for i stedet at skrive under med Aalborg Håndbold.

- Jesper Jensen har hele tiden været vort førstevalg som afløser for Nikolaj Jacobsen, og jeg er meget tilfreds med at kunne være præsentere ham som ny cheftræner. Han er en vindertype og en træner, der har prøvet hele gamet på sin egen krop. Det giver respekt i truppen. Han er vant til at være leder og er lige så ambitiøs som træner, som han var som spiller, siger Aalborg direktør Jan Larsen.

36-årige Jesper Jensen var playmaker og spillede størstedelen af sin aktive karriere i Skjern, men har også været en markant spiller på det danske landshold.

Jesper Jensen afløser Nicolaj Jacobsen på trænerposten, efter at Nicolaj Jacobsen blev præsenteret som ny træner for Rhein-Neckar Löwen i bundesligaen.